Kezdetek

1998-ban mestervizsgám letétele után egyéni vállalkozóként kezdtem dolgozni főállásom mellett.

2000-től megnövekedett a helyi ipari és mezőgazdasági ágazatban az innováció, fejlődés. Ezt követően a feladatok, kihívások száma egyre nőt, 2000-ben létrehoztuk betéti társaságunkat. Az elmúlt 23 évben,több 1000m2 feletti csarnok, üzem, raktár, magtár stb.villamos világítási és erőátviteli hálózatát építettük ki. Emellett számos komplett családi ház szerelését is elvégeztük.

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálataink száma a 2500-at is átlépte, ami sok üzem, közintézmény, iskola-óvoda, bevásárló központ, nagyüzemi állattartó telep, stb. komplex ellenőrzését jelenti.

Napelemes rendszerek

Az elmúlt 8 évben egyik fő tevékenységünk, a napelemes rendszerek telepítése lett.

Rendszereink kizárólag magas mínőségű elemekből, alkatrészekből állnak, invertereink többnyire a FRONIUS termékpalettáról kerülnek beépítésre. (másik opció: ABB/FIMER)

Megfelelő szaktudás

Cégünk fontos pillérei, a megfelelő szaktudással rendelkező alválallkozók, így a villamosipar jelentős területén tudunk tevékenykedni, mint pl. automatizálás, gyengeáramú rendszerek, stb.

A munkákat komplett anyagbeszerzéssel, házhozszállítással vállaljuk megbízható és állandó beszállítóninktól. Természetesen mindig a megrendelővel előre egyeztetett mínőségű anyagot választunk ami ár/értékarányban igazodik a feladathoz és a vevő igényeihez. Árajánlatunkat díjmentesen elkészítjük,ha kell többféle termékcsaládból is.

A beépített anyagok és az elvégzett munka mínősége egyformán fontos, hiszen garanciát kell vállalnuk.

Cégünk célja a folyamatos fejlődés, az ismeretek széleskörű megszerzése.